<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=125553974781622&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Små bedrifter har tidligere blitt lite prioritert av de tradisjonelle bankene. Det vil vi i SG Finans gjøre noe med, og derfor har vi lansert Spring. Spring gjør det enkelt å raskt omsette utestående fakturaer til løpende driftskapital med en gang – før dine kunder har betalt. Fakturer i dag – pengene på konto i morgen.

Hvem passer Spring for?

Bedrifter som:

  • Har behov for stabil tilgang på kapital.
  • Ønsker å bruke mindre tid på administrasjon.
  • Vokser og har en omsetning under 10 millioner per år.
  • Selger varer og tjenester hvor kunden betaler faktura etter leveranse.
  • Har stor grad av faste kunder, og flest i bedriftsmarkedet.
  • Ikke har behov for personlig oppfølgning og tilpassede løsninger.

Kjenner du bedriften din i igjen i de fleste av disse punktene, og gjerne foretrekker selv å løse ting enkelt og raskt på nett, så er SPRING sannsynligvis løsningen for din bedrift.

Hvordan fungerer Spring?

Spring er laget for å være så intuitiv og enkel som mulig. Tjenesten er nettbasert og automatisert, slik at du kan la den gjøre jobben for deg. Slik kommer du i gang:

Beregn kredittgrensen

Du registrerer deg, og sender inn en enkel og uforpliktende søknad om å komme i gang med en smartere og mer fleksibel finansiering.

Tilbakemelding innen 24 timer

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg svar i løpet av få timer, og alltid innen 24 timer. Når du får svaret, er det fremdeles helt opp til deg om du ønsker å benytte deg av tilbudet vi gir deg.

Penger på konto – før kunden din har betalt

Neste steg er at du sender oss fakturagrunnlaget ditt. Vi setter umiddelbart inn beløpet på din konto, og håndterer dernest innkreving og betalingsoppfølging på dine vegne. Og med det er du i gang – så enkelt og effektivt er Spring!

Du har selvfølgelig full kontroll over ditt kundeforhold med alle fakturaer, inn og utbetalinger m.m. på bedriftens egne sider på SPRING.

Hva koster Spring?

Vi har laget en prismodell som både er enkel og som er styrt av hvordan og hvor mye du bruker tjenesten. Det gir deg kontrollen over kostnadene. Disse tre prisene forholder du deg til:

Pris per faktura

Pris per faktura vi behandler er kr 8,-. Det kommer ingen tillegg på faktura ut mot dine kunder, og prisen inkluderer purringer og videre oppfølging ved betalingsproblemer.

Månedspris

Kr 299,– i måneden. Ingenting mer. Den faste månedsprisen er uavhengig av hvor mange fakturaer du sender. Du får tilgang til status for kundene dine og ulike rapporter og historikk.

Rente

Den årlige renten er på 8 % på fakturaene vi har forskuttert fram til kunden har betalt. Hvis kundene dine betaler i gjennomsnitt etter 30 dager, er renten ca. 0,67 % pr. måned. Du betaler kun rente for utestående beløp.

SPRING gir deg en rimelig prismodell som er lett forståelig for folk flest. Det kan vi tilby fordi vi har automatisert tjenesten og fjernet fordyrende personlig oppfølging og skreddersydde løsninger, som de fleste mindre bedrifter ikke trenger.

SPRING - for småbedrifter

Kategorier: Factoring

Del artikkelen på sosiale medier: