<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=125553974781622&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fakturakjøp fra SG Finans avlaster kredittrisikoen maksimalt, hjelper deg med å få bedre likviditet og øker mulighetene dine for vekst.

Det er ikke alle som vurderer fakturakjøp når de trenger finansiering; for mange kan det fremstå som en noe dyr tjeneste. Det man kanskje ikke tenker på er at det risikoavlaster bedriften maksimalt på utestående kundefordringer. Her har du seks gode grunner til å bruke fakturakjøp fra SG Finans:

1. SG Finans er bankuavhengige

Fordi vi er bankuavhengige kan vi være en fleksibel del av finansstrategien til selskapet, uavhengig av hvem dere bruker som bankforbindelse. Ved å bruke SG Finans på fakturakjøp, unngår du å legge alle eggene i samme kurv (hos bank), og får med det en mer diversifisert finansstrategi.

2. Løpende benchmark

Ved å bruke SG Finans får du en god og ikke minst løpende benchmark av betingelser for fakturakjøp, både prisen for likviditet og risiko for dårlige betalere.

3. Lokal forankring

SG Finans har lokalkontorer i hele Norge. Du får en fast kontaktperson for tett samarbeid og oppfølging. I tillegg til geografisk nærhet og rask reaksjonsevne, får en samarbeidspartner som har førstehåndskunnskap om det lokale næringslivet.

4.Vi er spesialister

Organisasjonen vår er skreddersydd for å være spesialister på fakturakjøp og factoring. 

5. Kjapp vei til bedre likviditet

Fakturakjøp går kjapt å komme i gang med; beslutningsprosessene hos oss går raskt, og det samme gjør prosessen med onboarding. Dette øker sjansen for at du får penger når du faktisk trenger det, som sikrer god likviditet.

6. Fakturakjøp fra SG Finans er forutsigbart

Som kunde får du en total kredittramme hos SG Finans. Dermed slipper du å gå gjennom en lang prosess for hvert enkelt fakturakjøp, og kan heller nyte godt av forutsigbarheten dette gir. Dessuten er det en kort beslutningsprosess om du skulle ønske å utvide den totale kredittrammen.

Her kan du leser mer om hvordan fakturakjøp hjelper bedriften din med å posisjonere seg for vekst.

New Call-to-action

Kategorier: fakturakjøp

Del artikkelen på sosiale medier: